Quote

“not the first …

“not the first one,
hope this is the last one”

aku: Hallo rek, suwun sakdurunge wes gelem mampir kene.
Rek gag penasaran a, opo o aku gawe judul koyok ndek nduwur “not the first one,
hope this is the last one”.

arek-arek: Penasaran me, penasaran kabeh iki wes an

aku: oke rek, tak ceritani. Aku gawe judul ngono iku, soale blog iki duduk blog pertama ku. Aku wes duwe blog sakdurunge. Lek gag salah aku wes duwe 2 lek gag 3 blog.

arek-arek: temenan a me? perasaan aku gag tau moco blog mu deh me. emg awakmu seneng nulis sampek duwe blog sek akeh e? ndi seh buktine?

aku: sek talah rek, aku durung mari ngomong. aku duwe 2 lek gag telu. tapi aku lali username lan password-e. pertama kali iku aku duwe pas jaman SMA, soale dikongkon gawe mbek guru TIK ku. Terus pas kuliah gawe maneh. tapi lali maneh. mboh ancene gag niat.

arek-arek: owalah me, ngomongo ket maeng…

aku: lha aku bingung c rek, kate nulis opo, secara aku biyen mikir e ngene,, emang bakalan onok seng moco? emang cerita ku menarik? engkok lek ganok seng moco piye? cerita urip ku ganok seng menarik rek..jadi bingung aku kate nulis opo.

arek-arek: owalah me, lek mikir ngono yo awakmu piye kate mulai nulis. iling o me, setiap perjalanan menungso iku ora ono seng podo. kabeh dalane wong iku unik, gag podo. Iso apik, iso elek, tergantung awake, piye ndelok e. . .

aku: buset, konco ku sangar rek omongane, aboot caak.. tapi bener c omongan mu rek,, iyo aku sadar kok rek saiki. Mangkane aku mulai nulis maneh iki. . . .hehehe.. suwun yo rek .. yo wes lek ngono.. wes balik o rek.. ati2 ndek embong.. seng gag iso sepeda motoran ojo oleh nggonceng2 maneh lho rek…

arek-arek: sip me, aman. arek e kapok lol

NB:
– aku : mei
-arek-arek : (mbayangno Elin,dkk bersama ku sekarang)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s